dilluns, 26 de novembre del 2012

SORTIDA DE NADAL

Vos informam, que els propers dissabte i diumenge dies 15 i 16 de desembre, durem a terme la ja tradicional acampada de Nadal.

La trobada serà el 
DISSABTE a l' Agrupament a les 16:00,  des d'on partirem en bus cap a la zona d'acampada.

Què hem de dur ?:  Hem de dur tot el necessari per anar d’acampada (sac, estoreta, cantimplora, roba d’abric, llanterna, tassó i cullereta...) berenar de dissabte horabaixa, sopar de dissabte i per diumenge dematí pensau que els nins i nines sols han de dur alguna cosa per acompanyar la llet amb xocolata calenta que farem els caps per berenar per tothom.

DIUMENGE,  vos esperam a totes i tots a les 11:30 a Sa Torrentera, Carretera Inca- Sencelles km 4,8/ 5. (MAPA), per participar a les activitats amb els vostres fills i dinar tots junts.

Per favor, duis tots menjar per a compartir. Igualment heu de dur plats i coberts.

Després del dinar repartirem els regals de 
l'amic invisible, molts de vosaltres vos demanareu, Com funciona l'amic invisible? farem capses de regals per a unitats i també en farem una d'adults. Cada persona que vulgui participar, ha de dur un regalet ja sigui fet seu, comprat, retrobat... amb un preu màxim de 6 € i han de venir els regals embolicats amb paper de diari i han de ser regals com si fóssim per l'edat dels nins i nines que participen. per exemple; una nina ferreret que vol participar ha de dur un regal com si fos per a un o una  ferreret  de la seva mateixa edat i embolicat amb paper de diari. Quan arribeu a Sa Torrentera hi haurà la unitat de rutes que s'encarregarà de replegar els regals i apuntar a tots els que vagin arribant. Ah! els pre-ferrerets també poden participar eh! 

PREU DE LA SORTIDA: 12 € per al·lot/al·lota. Inclou el Bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada.

COM SEMPRE, US AGRAIREM QUE CONFIRMEU L'ASSITÈNCIA.
TANT SI PODEU VENIR COM SI NO.

 La data límit per confirmar és el dimarts 11 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies