dilluns, 24 de març del 2014

INFORMACIÓ

Hola a totes i tots,  seguidament teniu una mica d’informació.

MERCAT:  El passat dissabte vàrem anar per segona vegada a vendre. Tot i que ens va ploure, vàrem aconseguir 65,30 € (és la xifra final que ha sortit. Suposo que no havíem descomptat 10 € que teníem de canvi al començament de la jornada).

El pròxim dissabte dia 29, els hi toca anar a: NEUS PASQUAL, PERE, NEUS TORTELLA, ANDREA, LLUÍS, ALEJANDRO, FÀTIMA, PAU MIRALLES.

Necessitam la vostra confirmació d'assistència. Deixau un comentari o ens enviau un correu (rangersnuredduna@gmail.com). Per a qualsevol dubte, posau-vos en contacte amb els caps.

On i quan quedam:  El dissabte a les 07,30h del matí, al Mercat de Son Fusteret (just al costat d'on es munta la fira del Ram).

Què heu de dur: Estarem tot el mati (més o menys fins a les 13'30h), per tant heu de dur berenar, aigua, capell, roba d'abric (segons el temps que faci). Allà també hi ha paradetes de menjar, per tant si en lloc de dur-lo, el voleu comprar... és cosa vostra. RECORDAU DUR TAMBÉ, LA CAMISA I EL FULARD.

EXCURSIÓ: El diumenge dia 6 d'abril, tenim previst anar d'excursió. En breu, us facilitarem més informació.

ACAMPADA SANT JORDI 2014: Dies 26 i 27 d’abril. Queda 1 mes, però necessitam una previsió d’assistència. MÉS INFORMACIÓ AQUÍ


3 comentaris:

  1. Buenos días, Alejandro asistirá al mercadillo.

    ResponElimina
  2. Hola, en Pau Miralles no podrà anar al mercadillo. Estarà a Barcelona. Ho sentim,

    ResponElimina
  3. En Lluis anirà dissabte al mercadillo.
    Adeu

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies