dimecres, 2 de març del 2016

EXCURSIÓ DE DIUMENGE

Bon dia reines i reis,

aquest cap de setmana serà ben complet!

-Dissabte acabarem els tallers que tenim començats (mahahu, polseres, imans i "broches" i la confitura) i valorarem d'una vegada per totes els jocs de patrulla que s'han anat fent aquestes darreres setmanes, així que ja vos podeu posar ses piles i recordar de quins jocs es tractava!

També farem el joc de patrulla que duim dues setmanes posposant, per motius de falta de temps o per mal temps. La patrulla que s'encarregarà del joc és la formada per: Maria, Rafel Ballester, Marta Pons, Joan Olivares, Samuel, Andreu Aguiló, Joan Baixauli, Júlia Prats i Víctor. 

-Diumenge anirem d'excursió, farem el tram de la Via Verda del Ferrocarril que va des de Manacor a Sant Llorenç des Cardassar. La ruta és de 16 km (anada i tornada).

Anirem en tren des de Palma a Manacor, per tant quedarem a les 08:45h MOLT PUNTUALS a la pèrgola que hi ha darrera l'estació intermodal de Palma, ja que el tren surt a les 09:10h.

La tornada serà a les 19:31h, perquè agafarem el tren a Manacor a les 18:24h. Així, ens veurem a la mateixa pèrgola d'on sortirem.

El preu de la sortida és de 10€ per nin/a.

Una abraçada a tots,

Caps de Ràngers i Guies



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies