diumenge, 13 de novembre del 2016

JAMBORINADA

Cada any, la nostra associació participa d’una trobada d’Agrupaments a nivell de l’Illa de Mallorca (el Sant Jordi). És una trobada que de la mateixa manera s’organitza a altres llocs.

Aquest any els dies 29 i 30 d'abril, s'organitza a Catalunya una macro trobada d’Escoltes i Guies (JAMBORINADA) de la que ens han convidat a participar. A dita trobada hi assistirem amb les unitats dels nostres al·lots i al·lotes més grans, es a dir, a partir de la unitat de Rangers i Guies (Rangers, Pioners i Rutes).

Trobareu més informació a la web: http://www.jamborinada.cat/

Aquí teniu un petit pressupost de què pot costar la sortida:

Inscripció a la Jamborinada (inclou: Trasllat de Barcelona a Tàrrega, allotjament, activitats dels dos dies, un berenar de dissabte, esmorzar i dinar de diumenge.

30 €
Trasllat fins a Barcelona en avió o vaixell (aquest import no el podem confirmar fins que sapiguem el nombre de participants)

No ho sabem en aquests moments

El cost total, calculem que pot estar entre els 90 i els 120 €, però fins que no tinguem preu del viatge fins a Barcelona no podem concretar més.

Malauradament, us hem de demanar de forma molt precipitada una confirmació d’assistència a aquesta sortida (nosaltres no marquem els terminis). HEM DE TENIR CONFIRMACIÓ D’ASSISTÈNCIA ABANS DE DIA 3 DE DESEMBRE.

Com a confirmació, necessitam que faceu un ingrés de 30€ (inscripció) NO RETORNABLE (L’organització no ens retornarà els imports corresponents a les inscripcions).

Restam a la vostra disposició per a qualsevol dubte o comentari. 

Equip de Caps

3 comentaris:

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies