dimecres, 17 de febrer del 2021

Diada del pensament i data per tornar al cau!!

Molt bones a tothom! Com esteis? Mos enyorau? Segur que no tant com noltros a voltros.

Tenim una super noticia per aquest cap de setmana. 

Dia 22 de febrer com molts i moltes de vosaltres sabeu i altres ho sabreu a continuació, es el dia del PENSAMENT mundial Guia i Escolta. Què vol dir això? idò ara vos ho expliquem; és el dia que es destina a que tota guia i tot escolta que hi ha al món pensa amb totes les guies i tots els escoltes que hi ha a altres països, hi ha 10 milions de guies repartides en 150 països i hi ha 50 milions d’escoltes al món en 162 països!!!!! 

Així que es un dia per celebrar totes i tots plegats i pensar amb els companys i companyes que tenim a la resta de món!!!

Enguany el PENSAMENT 2021, va sobre la pau, la cultura de la pau, la resolució de conflictes…. sabem que totes vosaltres i tots vosaltres i les vostres famílies en sabeu prou de tot això, però ara mateix només en podem parlar d'una manera: on-line.

Així que esteu totes i tots preparats que dissabte dia 20 ho celebrarem nosaltres! No vos perdeu el bloc ni un minut el dissabte, que durant el dia vos anirem fent preguntes tant per reflexionar a casa com per comentar al bloc.

Com a unitat de Ránger i Guies farem una petita activitat extra, la qual podrem fer plegats i plegades a través d'una sessió de Google Meet. Això vol dir que DISSABTE A LES 18:00 vos podreu connectar a una cridada per veure'ns una mica i fer una petita activitat, així que mirau de tenir colque dispositiu amb càmera i micro (ordenador, mòbil, tablet...) Quines ganes que mos fa tornar-vos a sentir!!

I tenim una altra noticia molt important per donar-vos, i és que el cap de setmana del 27 i 28 d'aquest més de febrer TORNAM A COMENÇAR EL CAU! La setmana que ve vos donarem més informació sobre el grup en el que estareu, per quina porta heu d'entrar, si fareu cau o excursió... Així que molt important mirar el blog aquesta setmana que ve!!!

Això seria tot, una besada molt grossa i fins dissabte!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies