dimarts, 30 de març del 2021

INFORMACIÓ PRÒXIMES ACTIVITATS

 

Hola a totes i tots,

Us volem informar del següent:

Primer de tot, comentar que el pròxim dissabte dia 3 no hi haurà Cau i que reprenem les activitats el cap de setmana dels dies 10 i 11.

Com vos varem explicar dissabte passat, al llarg de les pròximes setmanes, participarem en el projecte “Brots i mots: del dit al fet pel dret a l’alimentació”, desenvolupat per l’ONG Ajuda en Acció Illes Balears. 

Per a fer les activitats d'aquest projecte, tindrem la col·laboració de na Cristina, que és membre d'aquesta ONG i és la persona que ho dirigirà. Hem enviat un correu amb la informació als vostres pares i mares, (si algú no l'ha rebut, que ho digui i li farem arribar)

Com sabeu, les restriccions ens obliguen a fer les activitats dividits en subgrups i per a  dur a terme el projecte esmentat, haurem de canviar i adaptar els nostres horaris per a poder-nos coordinar amb l’entitat Ajuda en Acció.

Si no torna a haver-hi canvis en les restriccions, les activitats, mentre duguem a terme aquest projecte les farem els dissabtes al matí i els diumenges al matí. Com sempre, haureu d’anar mirant la informació que penjam al bloc per a veure quan vos toca a cada un de vosaltres i en quin grup.

Per a finalitzar, us volem recordar que en el menú lateral de la dreta hi ha tota la informació del campament d’estiu que volem fer aquest any. Aquest és l’enllaç directe: https://sites.google.com/view/campament-rig-2021/inici

 

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies