dimarts, 21 de setembre de 2021

CALENDARI INICI D'ACTIVITATS

 Bon dia famílies!!


Per fi ha arribat el moment de començar el curs 2021-2022, tot i que amb una mica d'adaptació a la "nova normalitat", pero mentres que puguem farem Cau cada cap de setmana!!!


Totes i tots per venir al cau pensau que heu de dur mascareta higiènica o fpp2.


Per poder-nos organitzar una mica aquest curs haurem d'aplicar una sèrie de mesures extraordinàries que poden canviar durant l'any, ens adaptarem!


Dit tot això... Anam al més important de tot, quan i com començam!


Dissabte 2 d'octubre: Jornada de Neteja.

Ha arribat el moment de posar a punt el cau per començar les activitats. Enguany per temes d'aforament convidam als i les integrants de les unitats de Pioners i Caravel-les i rutes per venir a donar un cop de mà. L'horari serà de 9-13h.


Dissabte dia 9 d'octubre. Activitat de passes.

Aquesta activitat va dirigida a totes les nines i nins que l'any passat formaven part de l'agrupament i sobretot per les persones  que hagin de canviar d'unitat, és importantíssim que duguin la camisa de la seva unitat posada i la camisa de la nova unitat per separat. (És a dir, si na Maria passa de Llops i Daines a Ràngers i Guies vindrà amb camisa groga i durà sa mà la blava, amb el nom a alguna banda ).


L'activitat tendrà lloc en el cau de 16:00h a 19:30h.Dijous dia 14 d'octubre: Reunió de famílies. Realitzarem una primera reunió informativa per a les famílies i per presentar l'equip de caps d'aquest any. Serà a les 20h al Cau.Dissabte dia 16 d'octubre: Primer dia de cau. Serà el primer dia de Cau i, també, el primer dia que s'incorporen els i les participants que s'han inscrit per primera vegada.

Com sempre, restam a la vostra disposició per a qualsevol dubte.


Equip de Caps
Rangers i Guies

1 comentari:

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies